ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Η ανάγκη για ποιοτικότερο τουρισμό και οι αυξημένες απαιτήσεις των πελατών των ξενοδοχείων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη διαμονή τους σαν ένα σύνολο εμπειριών, άνεσης, παροχών και αισθητικής, ανεβάζουν τον πήχη των παρεχόμενων υπηρεσιών εκ μέρους της επιχείρησης, ώστε να είναι ανταγωνιστική και βιώσιμη στα νέα δεδομένα.

Η Tecs, με εμπειρία χρόνων στην κατασκευή οικιστικών και επαγγελματικών έργων, μπορεί να σας προσφέρει λύσεις για την ανακαίνιση της επιχείρησης σας. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας, το προφίλ που έχετε η θέλετε να δημιουργήσετε, την αισθητική και τις παροχές που θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να ανακαινίσουμε το χώρο σας οικονομικά, συμφώνα με το budget σας και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς και την επιχείρηση σας.
Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση στο σύνολο της ξενοδοχειακής σας εγκατάστασης ή τμημάτων της, όπως δωματίων, χώρων υποδοχής, χώρων εστίασης ( εστιατόριο, cafe, bar), βοηθητικών χώρων, χώρων αναψυχής και αθλητικών δραστηριοτήτων, προσόψεις του κτιρίου, περιβάλλοντα χώρου και πισίνας, μηχανολογικής και ενεργειακής αναβάθμισης.
Για την επίτευξη των στόχων σας αρχικά απαιτείτai η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης μελέτης, βάση των αναγκών σας. Η σχεδιαστική ομάδα τις Tecs αποτελείται από έμπειρους αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς, με μεγάλη γνώση στην ανακαίνιση ξενοδοχείων και ευελιξία στις απαιτήσεις του έργου και τις ανάγκες του πελάτη.
Οι μελέτες μας ξεκινούν αρχικά από την αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης. Έπειτα γίνεται η μελέτη εργονομίας σε κατόψεις, τομές και σκαριφήματα. Αφού καταλήξουμε με τον πελάτη, συνεχίζουμε στην μελέτη εφαρμογής, που περιλαμβάνει:

-Κατασκευαστικά σχέδια όλων των χώρων, εσωτερικά και εξωτερικά.

-Κατασκευαστικά σχέδια ειδικών κατασκευών και επίπλων.

-Μηχανολογικά σχέδια.
Υδραυλικών, ηλεκτρολογικών, κλιματισμού, θέρμανσης κ.α.

-Σχέδια παρουσίασης.
ρισδιάστατα σχέδια 3d απεικόνισης με τα έπιπλα και τα διακοσμητικά αντικείμενα του χώρου και 3d video παρουσίασης, εικονικής περιήγησης στο χώρο.

Έχοντας την ολοκληρωμένη μελέτη στα χέρια μας για τον προγραμματισμό του έργου μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε στην κοστολόγηση του έργου. Τα κόστη δίνονται σε αναλυτική προσφορά εξοπλισμών, υλικών και εργασιών.

Ξεκινώντας οι εργασίες, έχει συμφωνηθεί το αυστηρό χρονοδιάγραμμα των εργασιών για την εξέλιξη και την παράδοση του έργου.

Το έργο παρακολουθείται καθ’ όλη τη διάρκεια του από εργοδηγό της εταιρίας μας και εκτελείται από έμπειρα συνεργεία, με τη χρήση των ποιοτικότερων υλικών τις αγοράς.

Μπορούμε να αναλάβουμε τη μελέτη και την μερική ή πλήρη ανακαίνιση (με το κλειδί στο χέρι) όλων των ειδών τουριστικών εγκαταστάσεων: Ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικές κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καταλύματα airbnb κ.α.
Ενδεικτικά κάποιες από τις εργασίες του συνόλου, που αναλαμβάνουμε είναι οι εξής:

Για την εσωτερική ανακαίνιση ξενοδοχείου:
-Αποξηλώσεις
-Ανακαίνιση και μόνωση της εσωτερικής τοιχοποιίας.
-Αντικατάσταση ή επισκευή υφιστάμενων δαπέδων.
-Επισκευή/μόνωση της οροφής.
-Εργασίες ξηρής δόμησης (γυψοσανίδας) για επενδύσεις τοιχοποιίας και οροφών.
-Εσωτερικές βαφές και τεχνοτροπίες.
-Τοποθέτηση επενδύσεων τοίχου και ταπετσαρίας.
-Ανακαίνιση μπάνιων και wc με αλλαγή των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων.
-Αντικατάσταση ή ανακαίνιση των εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων.
-Αντικατάσταση ή ανακαίνιση ντουλαπών.
-Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
-Εγκαταστάσεις ύδρευσης, αποχέτευσης και θέρμανσης.
-Εγκαταστάσεις συστήματος κλιματισμού ή εξαερισμού με συμβατικές λύσεις ή με τη χρήση αντλίας θερμότητας.

Για την εξωτερική ανακαίνιση ξενοδοχείου:
-Επισκευή και θερμομόνωση δώματος ή κεραμοσκεπής
-Εξωτερική θερμομόνωση – θερμοπρόσοψη.
-Εξωτερικές βαφές και επενδύσεις κτιρίου.
-Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, πισίνας και κήπου.

Η Tecs παρέχει στους πελάτες της οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη μπορεί να χρειαστεί μετά την παράδοση του έργου.