Για την TECS πολύ σημαντικό κομμάτι στην ολοκλήρωση ενός έργου αποτελεί η δημιουργία μοναδικής εταιρικής ταυτότητας, τέτοιας που να συμβάλλει καταλυτικά στην επιτυχία της εκάστοτε επιχείρησης. Είναι δεδομένο, πως στη σύγχρονη εποχή, ο κάθε επιχειρηματίας πρέπει να αξιοποιεί στο έπακρο όλες τις σχετικές τεχνολογίες και να επιδιώκει το βέλτιστο αποτέλεσμα, αναφορικά με την προώθηση και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες, που μελετούν και προτείνουν ολοκληρωμένες, μοναδικές και εξατομικευμένες λύσεις, με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας σχεδιασμό guidelines και συνολικών υλικών επικοινωνίας, καθώς και κεντρικών θεμάτων για εταιρικές επιχειρηματικές δραστηριότητες, με υψηλό επίπεδο αξίας και αναγνωρισιμότητας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

2130331545

Email

Branding


Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, σύμφωνα με τις μοναδικές ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό λογοτύπων, εταιρικής ταυτότητας, προωθητικών και εταιρικών εντύπων, φυλλαδίων, προσκλήσεων, συσκευασιών και καταλόγων, καθώς την επιμέλεια και υλοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας.

Στόχος μας να συμβάλλουμε, ώστε οι επιχειρηματικές δραστηριότητες να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Το branding αποτελεί για εμάς ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία μιας επιχείρησης και σαν τέτοιο το αντιμετωπίζουμε.

Web design & Development


Συνεχίζοντας το project της επικοινωνιακής προβολής της επιχείρησής σας αναφορικά με την ψηφιακή σας παρουσία, προτείνουμε λύσεις για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, αλλά και ιστότοπου, δυναμικού και responsive, προσωποποιημένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις κάθε επιχείρησης, που επιδιώκει αποτελεσματική και ποιοτική ηλεκτρονική προβολή.

Digital Media Marketing


Δημιουργία σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τους κανόνες, το χαρακτήρα και το ύφος κάθε δικτύου.

    • Facebook Advertising

Πλήρης αξιοποίηση όλων των εμπορικών-διαφημιστικών δυνατοτήτων, που μας παρέχει σήμερα η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, αλλά και έμπειρη και αποτελεσματική καθοδήγηση για τις συγκεκριμένες παραμέτρους που απαιτούνται.

    • Google AdWords Advertising

Καθώς συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένο Google Partner, δημιουργούμε το ιδανικό πλαίσιο προβολής στη μεγαλύτερη σήμερα στον κόσμο μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο.

Γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα στην προσπάθεια κάθε εταιρίας να ανεβάσει τις δυνατότητες έκθεσής της στο κοινό, που αναζητά προϊόντα και υπηρεσίες στο διαδίκτυο, με εμφάνιση animated banners στους πιο πολυσύχναστους ιστότοπους.