Κατασκευή με ποιότητα, ταχύτητα και οικονομία

Η TECS μαζί με το σχεδιαστικό της τμήμα, διαθέτει υπηρεσίες για την κατασκευή και ανακαίνιση του επαγγελματικού χώρου ή της κατοικίας σας, εντός χρονοδιαγραμμάτων και σύμφωνα πάντα με τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό του έργου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

2130331545

Email

Κατασκευή – Ανακαίνιση


Η ομάδα μας αποτελείται από ευρεία γκάμα επιστημόνων και ειδικών τεχνικών, στον τομέα των κατασκευών με μεγάλη εμπειρία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αναλαμβάνουμε έργα όπως:

  • Κατασκευή ιδιωτικών και επαγγελματικών κτιρίων και χώρων
  • Ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων
  • Ανακαίνιση κατοικιών
  • Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων

Διαδικασία υλοποίησης – Project management


  1. Ανάλυση σχεδίων, εργασιών, υλικών και προδιαγραφών έργου.
  2. Κοστολόγηση εργασιών και υλικών.
  3. Χρονοδιάγραμμα έργου.
  4. Εκτέλεση εργασιών υπό την επίβλεψη εργοδηγού καθ όλη τη διάρκεια του έργου. Συνεχής ενημέρωση και οργάνωση συνεργείων, καθώς και τακτική πιστοποίηση εργασιών προς τον πελάτη
  5. Τελικός έλεγχος και παράδοση έργου βάσει του χρονοδιαγράμματος.
  6. Τεχνική υποστήριξη μετά την παράδοση του έργου για οποιαδήποτε νέα ανάγκη πιθανά να προκύψει ( after sales service )

International Projects


Η TECS, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της έργα σε Αμερική, Ευρώπη ( Ολλανδία, Αυστρία, Σερβία ), Ελλάδα και Κύπρο και εκμεταλλευόμενη το ανταγωνιστικό οικονομικό και τεχνικό πλεονέκτημα των συνεργείων μας, αναλαμβάνει έργα οπουδήποτε στον κόσμο.

Το μεγαλύτερο μέρος των ειδικών κατασκευών (π.χ. ξύλινες και μεταλλικές κατασκευές, έπιπλα, εξοπλισμός καταστημάτων, κ.α.) δημιουργείται στην Ελλάδα και αποστέλλεται στο έργο. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουμε να κρατάμε χαμηλά τα κόστη, να μειώνουμε τους χρόνους παράδοσης, αλλά και να εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα κατασκευής.

Πράσινη Δόμηση


Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε ασχοληθεί με εναλλακτικές μορφές και συστήματα δόμησης με φυσικά δομικά υλικά και τεχνολογίες, σε συνδυασμό με τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού.

Προσεγγίζοντας με περιβαλλοντική ευαισθησία τον τομέα των κατασκευών ,εδώ και πολλά χρόνια έχουμε ασχοληθεί με εναλλακτικές μορφές και συστήματα δόμησης με φυσικά δομικά υλικά και τεχνολογίες, σε συνδυασμό με τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού.

Παρέχουμε τη δυνατότητα εφαρμογής οικολογικών, δομικών συστημάτων με την χρήση φυσικών υλικών σε ξύλινο, μεταλλικό ή και συμβατικό αντισεισμικό φέροντα οργανισμό.

Σκοπός μας είναι η δυνατότητα ολοκληρωμένης παροχής των συστημάτων στους ιδιώτες, προσφέροντας παράλληλα άριστη ηχομόνωση και θερμομόνωση, που μπορεί να καλύψει από τις απαιτήσεις του ΚΕΝΑΚ έως και της παθητικής κατοικίας (passive house) σε ένα υγιεινό και φυσικό περιβάλλον.