ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ – ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Η ομάδα της Tecs με εμπειρία χρόνων στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, διαθέτει αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς, που εξειδικεύονται στην σχεδίαση και κατασκευή γραφείων και ιατρείων. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σχεδίασης και κατασκευής εργονομικών και λειτουργικών γραφείων και ιατρείων, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις προδιαγραφές του χώρου σας.
Οι μελέτες μας ξεκινούν αρχικά από την αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης. Έπειτα γίνεται η μελέτη εργονομίας σε κατόψεις, τομές και σκαριφήματα. Αφού καταλήξουμε με τον πελάτη, συνεχίζουμε στην μελέτη εφαρμογής, που περιλαμβάνει:

-Γενικά κατασκευαστικά σχέδια όλων των χώρων.
Εσωτερικά και εξωτερικά.

-Επιμέρους κατασκευαστικά σχέδια
Ειδικών κατασκευών,wc, εξοπλισμού, φωτισμού, επίπλων, εικαστικών κτλ.

-Μηχανολογικά σχέδια.
Υδραυλικών, ηλεκτρολογικών, κλιματισμού, θέρμανσης, εξοπλισμού κ.α.

-Σχέδια παρουσίασης.
Τρισδιάστατα σχέδια 3d απεικόνισης με τα έπιπλα, τα διακοσμητικά αντικείμενα, το φωτισμό, τα γραφίστικα του χώρου και 3d video παρουσίασης, εικονικής περιήγησης στο χώρο.

Έχοντας την ολοκληρωμένη μελέτη στα χέρια μας για τον προγραμματισμό του έργου μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε στην κοστολόγηση του. Τα κόστη δίνονται σε αναλυτική προσφορά εξοπλισμών, υλικών και εργασιών.

Ξεκινώντας οι εργασίες, έχει συμφωνηθεί το αυστηρό χρονοδιάγραμμα των εργασιών για την εξέλιξη και την παράδοση του έργου.

Το έργο παρακολουθείται καθ’ όλη τη διάρκειά του από εργοδηγό της εταιρίας μας και εκτελείται από έμπειρα συνεργεία, με τη χρήση των ποιοτικότερων υλικών τις αγοράς.