ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

Η Tecs μπορεί να σας εγγυηθεί την επιτυχία για κάθε σας συμμετοχή σε εκθέσεις – events και για κάθε είδους ενέργεια προβολής της εταιρίας σας σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την εκθεσιακή σας παρουσία, με σεβασμό και συνέπεια στην εταιρική σας ταυτότητα, στον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα του έργου, συνδυάζοντας τη γνώση μας πάνω στην αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση, τη γραφιστική και το marketing.
Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την οργάνωση, καθώς και την υλοποίηση για την επιτυχημένη προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα και άριστης ποιότητας υλικά και τρόπους δόμησης που εγγυώνται υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα και προσιτές τιμές.

Έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε την αποξήλωση και την αποθήκευση του περιπτέρου σας, μέχρι την επόμενη φορά που θα το χρειαστείτε.
Εκτός από εκθεσιακά περίπτερα αναλαμβάνουμε: Σκηνικά για συνέδρια , εμπορικά περίπτερα σε φεστιβάλ και events, την εποχιακή σκηνογραφία καταστημάτων και την διακόσμηση βιτρινών.