ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

 H πολυετή εμπειρία της Tecs στην κατασκευή κατοικιών, με έμφαση στην υψηλή αισθητική και την ποιότητα, σας εγγυάται ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Σχεδιάζοντας με βάση τις ανάγκες, την αισθητική και τον προϋπολογισμό σας εξασφαλίζουμε το αποτέλεσμα, που δικαιώνει τις απαιτήσεις σας. Ένα αποτέλεσμα απόλυτα εναρμονισμένο με την αισθητική και την αρχιτεκτονική του περιβάλλοντα χώρου και της τοποθεσίας, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού και τις νεότερες τεχνολογίες σε υλικά, τρόπους κατασκευής και μηχανολογικές εγκαταστάσεις.

H Tecs αναλαμβάνει όλων των ειδών τις οικιστικές κατασκευές όπως : αστικές κατοικίες, εξοχικές κατοικίες, τουριστικές κατοικίες, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, μεζονέτες κλπ., καθώς και την διαμόρφωση και διακόσμηση των εξωτερικών χώρων.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλούς εναλλακτικούς τρόπους δόμησης: με φέροντα οργανισμό από μπετόν, ξύλο, μέταλλο, καθώς και τοιχοποιίες από τούβλο, πέτρα, ξηρή δόμηση, προκατασκευασμένα πάνελ και συμβατικά ή φυσικά δομικά υλικά.