ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Η Tecs ξεχωρίζει για την ειδίκευση της στις μελέτες, κατασκευές και ανακαινίσεις καταστημάτων. Έχουμε συνεργαστεί με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της λιανικής πώλησης, καθώς και με πολλούς επιτυχημένους επιχειρηματίες, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας για αυτούς χώρους ιδιαίτερης αισθητικής και ταυτότητας.
Η εμπειρία μας στη δημιουργία επαγγελματικών χώρων, σε όλο το φάσμα των επαγγελματιών, μας δίνει την δυνατότητα – με την κατάλληλη έρευνα και στρατηγική – να μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις και τη μοναδικότητα που χρειάζεστε, για να απευθυνθείτε στο target group που στοχεύετε, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος επένδυσης.

Για την επιτυχία μιας επιχείρησης θεωρούμε απαραίτητη την ύπαρξη μοναδικής εταιρικής ταυτότητας, είτε πρόκειται για τη δημιουργία νέου χώρου είτε για την αναβάθμιση ήδη υπάρχοντος, είναι αναγκαία η εφαρμογή της σε κάθε στάδιο υλοποίησης του έργου.

Η σχεδιαστική ομάδα τις Tecs αποτελείται από έμπειρους αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικούς και γραφίστες, με μεγάλη γνώση στην δημιουργία καταστημάτων και ευελιξία στις απαιτήσεις του έργου και τις ανάγκες του πελάτη.
Πριν το σχεδιασμό, αναλύουμε το όραμα του πελάτη. Τον τρόπο που θέλει να παρουσιαστεί στην αγορά, τον τρόπο προβολής και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών του, σε συνδυασμό με τις ανάγκες που προκύπτουν για το κατάστημά του.

Οι μελέτες μας ξεκινούν αρχικά από την αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης. Έπειτα γίνεται η μελέτη εργονομίας και ύφους του καταστήματος σε κατόψεις, τομές και σκαριφήματα.
Στόχος μας είναι η δημιουργία ελκυστικού και ευχάριστου περιβάλλοντος στο εσωτερικό του καταστήματος, με ιδιαίτερο ύφος και υψηλή αισθητική, για την προώθηση του μέγιστου των πωλήσεων, καθώς και η διασφάλιση της σωστής κυκλοφορίας – ροής και επικοινωνίας μεταξύ του χώρου πωλήσεων, το εργαστήριο, την αποθήκη, την τροφοδοσία και την κατάταξη των προϊόντων.
Αφού καταλήξουμε με τον πελάτη, συνεχίζουμε στην μελέτη εφαρμογής, που περιλαμβάνει:

-Κατασκευαστικά σχέδια όλων των χώρων, εσωτερικά και εξωτερικά.

-Κατασκευαστικά σχέδια ειδικών κατασκευών και επίπλων.

-Μηχανολογικά σχέδια.

-Σχέδια παρουσίασης.
Τρισδιάστατα σχέδια 3d απεικόνισης με τα έπιπλα και τα διακοσμητικά αντικείμενα του χώρου και 3d video παρουσίασης, εικονικής περιήγησης στο χώρο.

Έχοντας την ολοκληρωμένη μελέτη στα χέρια μας για τον προγραμματισμό του έργου, μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε στην κοστολόγηση του. Τα κόστη δίνονται σε αναλυτική προσφορά υλικών και εργασιών.

Ξεκινώντας οι εργασίες, έχει συμφωνηθεί το αυστηρό χρονοδιάγραμμα των εργασιών για την εξέλιξη και την παράδοση του έργου.

Το έργο παρακολουθείται καθ’ όλη τη διάρκεια από εργοδηγό της εταιρίας μας και εκτελείται από έμπειρα συνεργεία, με τη χρήση των ποιοτικότερων υλικών τις αγοράς.

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια εντός και εκτός συνόρων (Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη και Αμερική) σε χώρους όπως:
Καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, βιβλιοπωλεία, πολυκαταστήματα, εμπορικοί χώροι, εμπορικά κέντρα, χώροι εστίασης (Café,bar,εστιατόρια, φούρνοι), ξενοδοχειακές μονάδες, εκθεσιακοί χώροι, χώροι φροντίδας και αισθητικής, κομμωτήρια, εκπαιδευτήρια, χώροι αναψυχής, παιδότοποι, γραφεία κ.α.