ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Η Tecs είναι μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες μελέτης και κατασκευής στον χώρο της εστίασης.
Εδώ και πολλά χρόνια δημιουργούμε κάποια από τα πιο επιτυχημένα καταστήματα εστίασης σε Ελλάδα Κύπρο και εξωτερικό. Μπορούμε να πούμε, ότι τα έργα μας είναι πάντα πρωτοπόρα, αφήνοντας το στίγμα τους στην αγορά, δημιουργώντας και όχι ακλουθώντας τις νέες τάσεις.

Τα καταστήματα εστίασης είναι από τα πιο πολύπλοκα επαγγελματικά έργα στον σχεδιασμό και την κατασκευή τους. Για εμάς αυτό αποτελεί μια ευχάριστη πρόκληση, καθώς με την εμπειρία, τη γνώση και το ταλέντο της ομάδας μας, καταφέρνουμε πάντα όλα αυτά τα χρόνια να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, καθώς και τους στόχους της επιχείρησης, που συνεργαζόμαστε.

Δίνοντας βάση στη σωστή μελέτη, που προκύπτει από την κατάλληλη έρευνα στο προϊόν, τις υπηρεσίες και την εταιρική ταυτότητα που πρέπει να δημιουργηθεί για την επιχείρηση, στόχος μας είναι:

-Η δημιουργία ενός χώρου με ιδιαίτερο ύφος, προϊόντα, υπηρεσίες και brand, που θα έχει το δικό του μοναδικό στίγμα στην αγορά.

-Η σωστή εργονομία, ώστε ο χώρος να μπορεί να φιλοξενήσει και να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες με το λιγότερο δυνατό αριθμό προσωπικού, με ευελιξία στις ανάγκες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα που πρέπει να απολαμβάνει ο πελάτης.

-Η αρτιότητα του εξοπλισμού και τον μηχανολογικών εγκαταστάσεων, ώστε η παραγωγή και η φιλοξενία στον χώρο να είναι αντίστοιχα άρτια με την αισθητική του.

-Η έξυπνη διαχείριση του προϋπολογισμού, ώστε με το λιγότερο δυνατό κόστος να μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

-Η δυνατότητα του χώρου να μπορεί να λειτουργήσει πιλοτικά, για την πιθανή εξέλιξη της επιχείρησης σε αλυσίδα καταστημάτων.

Για εμάς επιτυχία δεν είναι μόνο η δημιουργία ενός καλαίσθητου και άρτιου κατασκευαστικά έργου, αλλά και η οικονομική επιτυχία της επιχείρησης που συνεργαζόμαστε.

Οι μελέτες μας ξεκινούν αρχικά από την αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης. Έπειτα γίνεται η μελέτη εργονομίας σε κατόψεις, τομές και σκαριφήματα. Αφού καταλήξουμε με τον πελάτη, συνεχίζουμε στην μελέτη εφαρμογής, που περιλαμβάνει:

-Γενικά κατασκευαστικά σχέδια όλων των χώρων του καταστήματος.
Εσωτερικά και εξωτερικά.

-Επιμέρους κατασκευαστικά σχέδια
Ειδικών κατασκευών, εξοπλισμού, φωτισμού και επίπλων.

-Μηχανολογικά σχέδια.
Υδραυλικών, ηλεκτρολογικών, κλιματισμού, θέρμανσης, εξοπλισμού κ.α.

-Σχέδια παρουσίασης.
Τρισδιάστατα σχέδια 3d απεικόνισης με τα έπιπλα, τα διακοσμητικά αντικείμενα, το φωτισμό και τα γραφίστικα του χώρου και 3d video παρουσίασης, εικονικής περιήγησης στο χώρο.

Έχοντας την ολοκληρωμένη μελέτη στα χέρια μας για τον προγραμματισμό του έργου, μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε στην κοστολόγηση του. Τα κόστη δίνονται σε αναλυτική προσφορά υλικών και εργασιών.

Ξεκινώντας οι εργασίες, έχει συμφωνηθεί το αυστηρό χρονοδιάγραμμα των εργασιών για την εξέλιξη και την παράδοση του έργου.

Το έργο παρακολουθείται καθ’ όλη τη διάρκειά του από εργοδηγό της εταιρίας μας και εκτελείται από έμπειρα συνεργεία, με τη χρήση των ποιοτικότερων υλικών τις αγοράς.

Μπορούμε να αναλάβουμε τη μελέτη και την μερική ή πλήρη κατασκευή ή ανακαίνιση όλων των ειδών καταστημάτων εστίασης:
Εστιατόρια, καφέ, φούρνους, ζαχαροπλαστεία, delicatessen, market, bar-club κ.α.