ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ-ΧΩΡΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Το κομμωτήριο σήμερα, περισσότερο από ποτέ, εκτός από ένας χώρος που παρέχει υπηρεσίες αισθητικής, αποτελεί έναν χώρο που ο πελάτης αναζητά τη χαλάρωση, την απόλαυση και την ομορφιά, θέλοντας να αισθανθεί το κεντρικό πρόσωπο του χώρου, όπου μοναδικό μέλημα της επιχείρησης είναι η ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών του.

Η ομάδα της Tecs έχει μεγάλη γνώση στη κατασκευή και διακόσμηση κομμωτηρίων. Η γνώση αυτή αποκτήθηκε από την πολυετή ενασχόληση μας στον χώρο, καθώς και τη συνεργασία μας με την μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου, τη L’Oreal.

Είμαστε επίσημοι συνεργάτες της L’Oreal, ειδικευμένοι στην κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση κομμωτηρίων, με τις προδιαγραφές του παγκοσμίου project της SALON EMOTION.

Ο σχεδιασμός και η διακόσμηση ενός κομμωτηρίου, πρέπει να καλύπτει ένα σύνολο πραγμάτων, που μετατρέπουν μια απλή επίσκεψη στο κομμωτήριο σε ένα μαγικό ταξίδι συναισθημάτων. Ο κατάλληλος, καλαίσθητος και οικείος χώρος, σε συνδυασμό με την κατάλληλη εξυπηρέτηση και υπηρεσίες, είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του κομμωτηρίου σήμερα.

Δίνοντας βάση στη σωστή μελέτη, που προκύπτει από την κατάλληλη έρευνα στις παροχές, τις υπηρεσίες και την εταιρική ταυτότητα που πρέπει να δημιουργηθεί για την επιχείρηση, στόχος μας είναι:

– Η δημιουργία ενός χώρου με ιδιαίτερο ύφος, υπηρεσίες, προϊόντα και brand που θα έχει το δικό του μοναδικό στίγμα στην αγορά.

-Η σωστή εργονομία, ώστε ο χώρος να έχει ξεκάθαρες ζώνες εξυπηρέτησης και πώλησης, με προκαθορισμένα βήματα, ώστε να προσφέρει τη καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη και τα καλυτέρα δυνατά αποτελέσματα στην επιχείρηση.

-Η δυνατότητα του χώρου να μπορεί να φιλοξενήσει και να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες με το λιγότερο δυνατό αριθμό προσωπικού, με ευελιξία στις ανάγκες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα που πρέπει να απολαμβάνει ο πελάτης.

-Η αρτιότητα του εξοπλισμού και τον μηχανολογικών εγκαταστάσεων, ώστε η εργασία και η φιλοξενία στον χώρο να είναι αντίστοιχα άρτια με την αισθητική του.

-Η έξυπνη διαχείριση του προϋπολογισμού, ώστε με το λιγότερο δυνατόν κόστος να μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

-Η δυνατότητα του χώρου να μπορεί να λειτουργήσει πιλοτικά, για την πιθανή εξέλιξη της επιχείρησης.

Για εμάς επιτυχία δεν είναι μόνο η δημιουργία ενός καλαίσθητου και άρτιου κατασκευαστικά έργου, αλλά και η οικονομική επιτυχία της επιχείρησης που συνεργαζόμαστε.

Οι μελέτες μας ξεκινούν αρχικά από την αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης. Έπειτα γίνεται η μελέτη εργονομίας σε κατόψεις, τομές και σκαριφήματα. Αφού καταλήξουμε με τον πελάτη, συνεχίζουμε στην μελέτη εφαρμογής, που περιλαμβάνει:

-Γενικά κατασκευαστικά σχέδια όλων των χώρων του καταστήματος.
Εσωτερικά και εξωτερικά.

-Επιμέρους κατασκευαστικά σχέδια
Ειδικών κατασκευών, εξοπλισμού, φωτισμού, επίπλων, εικαστικών και σήμανσης.

-Μηχανολογικά σχέδια.
Υδραυλικών, ηλεκτρολογικών, κλιματισμού, θέρμανσης, εξοπλισμού κ.α.

-Σχέδια παρουσίασης.
Τρισδιάστατα σχέδια 3d απεικόνισης με τα έπιπλα, τα διακοσμητικά αντικείμενα, το φωτισμό, τα γραφίστικα του χώρου και 3d video παρουσίασης, εικονικής περιήγησης στο χώρο.

Έχοντας την ολοκληρωμένη μελέτη στα χέρια μας για τον προγραμματισμό του έργου μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε στην κοστολόγηση του. Τα κόστη δίνονται σε αναλυτική προσφορά εξοπλισμών, υλικών και εργασιών.

Ξεκινώντας οι εργασίες, έχει συμφωνηθεί το αυστηρό χρονοδιάγραμμα των εργασιών για την εξέλιξη και την παράδοση του έργου.

Το έργο παρακολουθείται καθ’ όλη τη διάρκειά του από εργοδηγό της εταιρίας μας και εκτελείται από έμπειρα συνεργεία, με τη χρήση των ποιοτικότερων υλικών τις αγοράς.

Μπορούμε να αναλάβουμε τη μελέτη και την μερική ή πλήρη κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση όλων των ειδών καταστημάτων αισθητικής:
Κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καταστήματα μανικιούρ – πεντικιούρ, μασάζ, spa, solarium κ.α.