aρχιτεκτονικη & διακοσμηση

Σχεδιασμός υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας

Στην TECS Architecture and Interior Design, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για να δημιουργήσουμε η να μεταμορφώσουμε τον χώρο σας σε ένα όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον. Η έμπειρη ομάδα μας που αποτελείτε από αρχιτέκτονες και διακοσμητές θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να κατανοήσει το όραμα και τις ανάγκες, ώστε το αποτέλεσμα να υπερβαίνει τις προσδοκίες σας.

Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση επαγγελματικών χώρων

Στην TECS, προσεγγίζουμε κάθε έργο ως μια νέα και συναρπαστική πρόκληση, ώστε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένες σχεδιαστικές λύσεις που αντικατοπτρίζουν την μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα που αξίζει το εκάστοτε έργο. Με πολλά χρόνια εμπειρίας και ειδίκευσης στην αρχιτεκτονική και την διακόσμηση επαγγελματικών χώρων, η σχεδιαστική ομάδα της TECS έχει εργαστεί σε μια ευρεία γκάμα έργων σε Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη και Αμερική, συμπεριλαμβανομένων:

– Ξενοδοχειακών μονάδων

– Χώρων εστίασης (Καφετεριών, μπαρ και εστιατορίων)

– Εκθεσιακών χώρων και περιπτέρων

– Καταστημάτων και showroom

– Εμπορικών κέντρων

– Κομμωτηρίων, κέντρων αισθητικής και spa

– Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και κέντρων

– Χώρων αναψυχής και παιχνιδιού

– Χώρων γραφείων

– Φαρμακείων

– Διαγνωστικών κέντρων και Ιατρείων

Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση κατοικιών

Είμαστε στη διάθεσή σας για να δημιουργήσουμε μαζί την κατοικία που ονειρεύεστε!

Σχεδιάζοντας με βάση τις ανάγκες, την αισθητική και τον προϋπολογισμό σας, εξασφαλίζουμε το αποτέλεσμα που δικαιώνει τις απαιτήσεις σας. Ένα αποτέλεσμα απόλυτα εναρμονισμένο με την αισθητική και την αρχιτεκτονική του περιβάλλοντα χώρου και της τοποθεσίας, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού και τις νεότερες τεχνολογίες σε υλικά, τρόπους κατασκευής και μηχανολογικές εγκαταστάσεις.

Δραστηριοποιούμαστε στο σχεδιασμό νεόδμητων αστικών και εξοχικών κατοικιών, στην ανακατασκευή υφιστάμενων    (και διατηρητέων ) και στην ανακαίνιση διαμερισμάτων.

Στόχος μας είναι ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα συνδέει τον άνθρωπο με το χώρο του!

Άλλες Μελέτες και υπηρεσίες

Ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε έργου, συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες, για τη διασφάλιση της επιτυχίας του, αισθητικά και λειτουργικά. Καθώς και για την έκδοση των απαραίτητων αδειών. Μπορούμε να βοηθήσουμε μέσω των συνεργατών μας στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου παρέχοντας τις παρακάτω επιπλέον υπηρεσίες:

– Στατικές μελέτες

– Μηχανολογικές μελέτες

– Μελέτες φωτισμού

– Αρχιτεκτονική τοπίου

– Branding ,Marketing, Γραφιστικές εφαρμογές

Διεθνή έργα

Η TECS Architecture and Interior Design έχει αποδεδειγμένη πορεία επιτυχημένου σχεδιασμού και εκτέλεσης έργων σε πολλές χώρες. Με εκτενή εμπειρία και τεχνογνωσία, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε οποιαδήποτε τοποθεσία του πλανήτη.
Η ομάδα μας αξιοποιεί τα ανταγωνιστικά οικονομικά και τεχνικά πλεονεκτήματα των εξειδικευμένων επαγγελματιών μας για να παράσχει υψηλής ποιότητας έργα. Επιπλέον, διαθέτουμε ένα δίκτυο συνεργατών, το οποίο μας επιτρέπει να εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα υλοποίησης του σχεδιασμού για κάθε έργο, όπου κι αν βρίσκετε.

Για να διασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνολογίες και λογισμικά για τη διευκόλυνση της διαδικασίας διαχείρισης έργων, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων επικοινωνίας και συνεργασίας από απόσταση. Αυτό μας επιτρέπει να διατηρούμε σταθερή επικοινωνία με τους πελάτες και τα μέλη της ομάδας μας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους.

Εάν επιθυμείτε να κατασκευάσετε ένα νέο έργο, να ανακαινίσετε ένα υπάρχον ή χρειάζεστε εξειδικευμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, η TECS Architecture and Interior Design είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τις ανάγκες σας όπου κι αν είστε.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δώσετε ζωή στο όραμα σας!