ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Καθοδηγούμενοι από το όραμα μας  για ολοκληρωμένη και καινοτόμα  δημιουργία, συνθέσαμε  την ομάδα της TECS. Μια ομάδα αποτελούμενη από έμπειρους επαγγελματίες, με σκοπό τη μελέτη, κατασκευή  και ανάπλαση επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.

Για την επιτυχία μιας επιχείρησης θεωρούμε απαραίτητη την ύπαρξη μοναδικής εταιρικής ταυτότητας, είτε πρόκειται για τη δημιουργία νέου χώρου είτε για την αναβάθμιση ήδη υπάρχοντος , είναι  αναγκαία η εφαρμογή της  σε κάθε στάδιο υλοποίησης του έργου. Ξεκινώντας από την εκπόνηση μελέτης αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και διακόσμησης, την κατασκευή του χώρου, λογότυπου, ιστοσελίδας και τέλος την προώθηση της επιχείρησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε μια «ομπρέλα» παρεχόμενων υπηρεσιών ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε την κάθε σας ανάγκη. Ήδη συνεργαζόμαστε με επιχειρηματίες εντός και εκτός συνόρων, από μεγάλες εταιρείες, μέχρι μικρές νεοφυείς επιχειρήσεις. Επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία και ανάπτυξη μοναδικών λύσεων, οι οποίες επιτυγχάνουν τη σύνδεση μεταξύ επιχείρησης και κοινού – στόχου.

Με συνέπεια και ευελιξία, με πρωτοπορία και καινοτόμες ιδέες, πάντα σεβόμενοι το δικό σας όραμα, είμαστε στη διάθεσή σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες και βιώσιμες λύσεις για τη δική σας επιχείρηση! Μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας επιλέγοντας ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών μας, η μέρος αυτών. Εμείς παρόλα αυτά, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας καλύψουμε σε όλα τα βήματα για την πορεία σας προς την επιτυχία!